Welkom op website van Hondentrimsalon Hond & Welzijn 

Hond en Welzijn is de trimsalon voor de regio Helmond, Nuenen en Eindhoven waar u terecht kunt voor een professionele en uitgebreide vachtverzorging van uw hond. Denk hierbij aan: trimmen, knippen, scheren, effileren, uitdunnen, plukken, strippen, kammen, borstelen, ontklitten en ontwollen. Verder kunnen wij uw hond ondersteunen in zijn welzijn met een uitgekiend voedingsadvies, advies voor zelf onderhouden van de vacht, verantwoorde vlooienbestrijding en ultrasone gebitsreiniging. Veel meer dan gewoon een hondenkapper dus!

Ik ben Ingeborg Konings, eigenaresse van Hond en Welzijn en gediplomeerd trimster met meer dan 25 jaar ervaring. Ik heb alle diploma’s voor werken met uw hond, en regelmatig worden er hondenshows, vakbeurzen, workshops en specialisatiecursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van honden en vacht onderhoud. Zo werk ik  met de nieuwste ergonomische apparatuur om zo veilig en prettig mogelijk uw hond te behandelen.

Wij werken op afspraak en iedere hond krijgt daardoor zijn individuele aandacht. Voor honden met angst of de eerste keer in de trimsalon maken wij extra tijd vrij. Uit ervaring blijkt dat honden met angst of slechte ervaring prima opnieuw kunnen socialiseren in de trimsalon. Pups zijn welkom vanaf 16 weken en worden spelenderwijs bekend gemaakt met de hondenkapper.  Ook voor de pups wordt extra tijd vrij gemaakt om ze zo goed mogelijk te socialiseren in de hondentrimsalon. Wij heten uw jonge hond welkom bij ons puppy-kennismakingsuurtje in onze trimsalon. U kunt contact met ons nemen om een afspraak te maken voor uw nieuwe viervoeter in onze trimsalon

Bij "onze klanten" zie u de foto’s van enkele honden die ik verzorg en ook mijn eigen hondenkinderen. U zult ze vast ontmoeten in mijn trimsalon. Ik wens u veel kijk- en leesplezier toe op mijn website en graag tot ziens in mijn hondentrimsalon in Stiphout-Helmond.

Met vriendelijke groet, 


Ingeborg Konings 
© Hond & Welzijn – Ingeborg Konings 2001-2020