Over Hondentrimsalon Hond en Welzijn

Eigenaresse Ingeborg staat voor....

Betrokken, bevlogen en gepassioneerd, met de aandacht die jouw hond verdiend schept ze vertrouwen. Haar onbegrensde geduld en haar liefde voor honden maakt het trimmen bij haar zo uniek.

Jouw hond voelt zich veilig.

Hond & Welzijn voldoet aan:

  • De trimster van een Toptrimsalon is in het bezit van een diploma en inschrijving KvK.
  • Een Toptrimsalon kan alle verschillende rassen trimmen.
  • Een Toptrimsalon is speciaal ingericht om uw hond vakkundig te kunnen trimmen.
  • Een Toptrimsalon werkt volgens hygiene protocol.
  • Een Toptrimsalon is veilig en diervriendelijk ingericht zodat de kans op ongelukken minimaal is.
  • Een Toptrimsalon is herkenbaar aan een sticker op het raam en/of een vlag aan de gevel.

Mijn naam is Ingeborg Konings, 48 jaar oud en samen met mijn vriend Roel woon ik al 12 jaar in het mooie dorp Stiphout (Helmond). In 1998 besloten wij onze eerste hond te nemen. Haar naam werd Poh. Jack russel was fijn bij de paarden dus zodoende. Een geweldige hond, ze is maar liefst 18 jaar oud geworden en nog niet zo lang geleden gestorven. Een jaar later in 1999 ben ik gestart met de opleiding tot Hondentrimster. Ik droomde van een eigen salon met verschillende hondenrassen.

Ik heb toen mijn fulltime baan opgezegd om mij volledig te storten op de pittige stageperiode. Tot mijn diploma in oktober 2001 heb ik 4 volle dagen stage gelopen om ervoor te zorgen dat ik het vak zo goed mogelijk kon uitoefenen. In oktober ben ik toen mijn eigen salon begonnen in de wijk Brandevoort in Helmond. Tussendoor nog een uitstapje van 2 jaar naar Kessel om vervolgens in Stiphout te landen. Inmiddels hebben we ook er een tweede hond bij Diddle en show ik met mijn 2 chinese crested powderpuff reuen vaak in het weekend. Inmiddels is onze Donny al Belgisch kampioen geworden en ook ’s Beatle veelbelovende pup.

Inmiddels 18 jaar professionele vachtverzorging!!!

Toptrimsalon Hond en Welzijn VVTN (vereniging voor trimmend Nederland)