Pup in de trimsalon

Pup in de trimsalon

Pup in de trimsalon

Bent u in het bezit van een pup die in de toekomst regelmatig een trimsalon moet bezoeken, dan is het verstandig om vroeg te beginnen met de vachtverzorging. De meeste pups komen tussen de 8 en 10 weken bij u wonen. Het is belangrijk dat u thuis al direct start met het borstelen en kammen van de vacht. Over het gebruik van de kam en\of borstel kunt u mijn advies vragen in de trimsalon. Ik adviseer u graag over de beste materialen die u voor de jonge hond kunt gebruiken.

Wanneer kan de pup kennismaken met de trimsalon?

Vanaf 16 weken kunt u de jonge hond kennis laten maken in de trimsalon. Spelenderwijs zal ik u pup kennis laten maken met het wassen, föhnen, op tafel staan . Deze socialisatie is dan ook zeer belangrijk om in de toekomst geen stress te krijgen van de werkzaamheden aan de vacht van u hond in de trimsalon.

Wat gebeurt er met mijn puppy in de trimsalon?

Geluiden zijn zeer belangrijk voor een jonge hond. Het geluid van de föhn en scheerapparaat leren ze op een voorzichtige manier kennen. Lekker in bad zorgt ervoor dat de jonge hond ontspant van het warme water en het inmasseren van de shampoo. Nageltjes worden eventueel geknipt en oren worden nagekeken en eventueel schoongemaakt met een milde natuurlijke reiniger. Daarna word er lekker gespeeld met de jonge hond zodat we dit positief afsluiten.

Mijn Puppy is zo moe na het bezoek aan de trimsalon?

Na het enorme spannende avontuur in de hondensalon is het heel normaal dat eenmaal thuis de oogjes dicht vallen bij u jonge hond. Heel normaal, alle indrukken worden verwerkt tijdens hun slaap. De volgende dag zal u merken dat de hond weer uitgerust is en alle jonge honden streken zijn weer terug. Tot de volgende keer kleine viervoeter.

 

 

boomer pup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *