Welness voor u Hond

Welness voor u Hond

Welness voor u Hond!

U kunt in de trimsalon kiezen uit verschillende was methodes. Heeft u hond last van vlooien, schilfers of huidproblemen, in onze trimsalon is voor elke vacht wel een behandeling mogelijk. Wij werken met diervriendelijke shampoo’s en biologische zeep voor probleem vachten of huid van u hond.

Voorbeeld; Hond verhaart heel erg?

Ontwollen van de verharende hondenvacht is een kunst. Voorzichtigheid is het belangrijkst. Door middel van teveel borstelen en kammen kunt u de vacht behoorlijk beschadigen. Tegenwoordig zijn er veel gevaarlijke en verkeerde middelen om te ontwollen te vinden in de diversen dierenwinkels. In de praktijk komen wij veel vachten die beschadigd zijn door gebruik van verkeerde materialen. Vaak weet men ook niet goed hoe de materialen werken en trekken zo de vacht of huid kapot. In de trimsalon gaan wij vakkundig te werk om de vacht zo gezond mogelijk te houden. Wij maken gebruik van professionele produkten, shampoo’s, conditioners en zeepjes. Deze zijn gericht om op een natuurlijke manier de vacht van u hond te voeden en ondersteunen. Zeer belangrijk voor een langdurig onderhoudsvrije hondenvacht die door weer en wind nogal wat te verduren krijgt. Ook de zon zorgt voor uitdroging van de hondenvacht. Hierdoor wordt de hondenvacht broos en bleek en wil graag zijn haren los laten. Daarom is het zeer belangrijk om ook de vacht van u hond goed te onderhouden met de juiste produkten en materialen. Een glansende gezonde vacht is het resultaat.

Speciale dubbele wassing voor optimaal resultaat. Wij gebruiken een shampoo die extra inwerkt op de haarzakjes zodat losse haren beter uit de vacht komen. De vacht word hierdoor beter te onderhouden, u heeft minder haar in huis, de vacht glanst weer, u hond heeft minder jeuk door loszittende haren en de vacht van u hond blijft beter uit de klit. Een ware welness voor u hond.

Pomeriaan pup in bad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *